Кубрат Пулев коментира предстоящия двубой с Антъни Джошуа за световните титли по

...
Кубрат Пулев коментира предстоящия двубой с Антъни Джошуа за световните титли по
Коментари Харесай

Кобрата: 90 процента е сигурно, че ще се бия с Джошуа, искам да е близо до България

Кубрат Пулев коментира идния дуел с Антъни Джошуа за международните трофеи по бокс в тежка категория. Кобрата посочи, че към момента се водят договаряния с представителите на британеца конфликтът да бъде в Истанбул.

" Надяваме се да се случат нещата в Истанбул и да се организира мачът на стадиона там, тъй като е най-близкият вид до България и ще бъде почти все едно сме тук.

Мачът съвсем е контрактуван, аз се приготвям, допускам, че и той се приготвя. Смятам, че е въпрос на време мачът да се състои. Договорите не са подписани, само че има период до края на месеца, в който би трябвало това да се случи ", съобщи пред Българска национална телевизия Пулев.

" Говорили сме с Еди Хърн, той сподели, че е ок с Турция, с Истанбул. Естествено, нещата би трябвало да се договорят и ще стане факт. Ако инцидентно не се получат нещата в Истанбул и има някаква пречка, считам, че може да бъде и в Саудитска Арабия

Пулев може да се бие за доста пари и да одобри изискванията на Антъни, или да се бие с Адам Ковнацки за овакантена купа.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР